May 17, 2012, 10:47 AM

Лунни пеперуди 

  Poetry
771 0 10



Пеперуди,
докосвайки се с пипалца,
на танц се канят
и между лунните лъчи
с крилца копринено шумят.
Наоколо се сипе звезден прах
и те мечтателно искрят.

С жест
луната  пеперудите повдига,
в унес те кръжат над мен,
с пируети се снишават
и усмихнати притихват,
за да влезеш ти отново
в моя сън.
 
 
 


 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??