29.07.2018 г., 1:20 ч.

Лунно затъмнение 

  Поезия » Любовна
357 1 0

Лунно затъмнение

Лунно затъмнение 
Има тази нощ
Тук в нашият град
С името Бургас
 

Красива е тя сега - луната
също като теб
Кърваво красива, както нашата любов
Погледна ли я, в този час
Огнената кървава луна
Изпепелява ме за миг
Забравям за всичко около мен
И тихо в предгръдките ти
Сгушвам се отново аз.
 

Лунно затъмнение
Е в душите ни за кой ли път
Но този път, кърваво червена
Е нашата любов
Длан в дланта се слели
Рамо до рамо допрели
И сърце в сърце затуптели.
 

Да се обичаме поне и тази нощ
В кърваво червени отенъци е нашата любов.
Щом лунно затъмнение 
Дошло е отново в Бургас.
 

Кали Петкова
27.07.18

© Кали Всички права запазени

Моля не копирайте и не нарушавайте личните права на автора! 
Благодаря! :) 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??