1.12.2020 г., 7:49 ч.

Лястовички 

  Поезия
95 0 1

догодина
пак ще долетят

 

и ще чуруликат
с пълна гръд

 

и знездото си
ще укрепят

 

с кал и сламки
и за кой ли път

 

нови рожбици
ще сътворят

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??