Dec 1, 2020, 7:49 AM

Лястовички 

  Poetry
130 0 1

догодина
пак ще долетят

 

и ще чуруликат
с пълна гръд

 

и знездото си
ще укрепят

 

с кал и сламки
и за кой ли път

 

нови рожбици
ще сътворят

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??