8.03.2012 г., 9:12 ч.

Лятна любов 

  Поезия
543 0 0

Лятна любов,

по брега неначупена,

пълна с мирис и с дъх на море.

 

Лятна любов,

до дъно изпълнена

с възторга на малко дете.


Лятна любов,

посред зима възкръснала,

пълна със сняг и добре,

 

че е лятна любов,

до дъно покълнала

в пустотата на мойто сърце.

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??