Лятна любов,
по брега неначупена,
пълна с мирис и с дъх на море.
Лятна любов,
до дъно изпълнена
с възторга на малко дете.
Лятна любов,
посред зима възкръснала,
пълна със сняг и добре,
че е лятна любов,
до дъно покълнала
в пустотата на мойто сърце.
© Ася Todos los derechos reservados