1.08.2018 г., 16:04 ч.

Лятна любов 

  Поезия
761 1 0

Хубаво чувство е любовта, 

няма нищо общо с жестокостта, 

особено, когато е лятна, 

от нея няма по-приятна. 

 

На брега аз те зърнах, 

ах, как исках на мига да те прегърна, 

щом твоите очи погледнах, 

бях изпълнена с надежда. 

 

Понякога се колебая, 

дали ще излекувам своята рана, 

на любов несподелена ставах жерта, 

а така исках да е истинска, гореща. 

 

Но щом поглеждам те отново, 

вече няма болка в моя поглед, 

лятото ще ни заплени, 

и ще сбъдне нашите мечти.

 

Повече не искам да се чудя, 

аз до теб се доближих, 

страстите ни да пробудя, 

да те заговоря се осмелих. 

 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Романтично лятно стихотворение. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??