31.07.2011 г., 14:21 ч.

Лятна магия 

  Поезия » Бели стихове
1197 0 30

    



    Лятна магия

 

    От теб, море,

    ще гребна шепа пяна.

    Глас на гларус.

    Сноп лъчи

    и смях на влюбено момиче.

    Ще сътворя

    магия.

    Аз съм пак на 19

    и обичам…

 

 

                              31.07.2011 г.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??