Училището свърши,
учението привърши
и за цяло лято
безброй игрички като ято!
И отново ний ще ходим на почивка!
Пътешествие пълно с усмивка!
В морето ще се къпя аз
и ще плувам като водолаз.
Ще дойде жълта есен,
бърза като песен.
С училището ще пристигне,
отново учението ще ни настигне.
© Йоана Георгиева Всички права запазени