7 дек. 2011 г., 10:08

Лятна ваканция 

  Поэзия » Для детей
3170 0 1

                                                     Училището свърши,

                                                     учението привърши

                                                     и за цяло лято

                                                     безброй игрички като ято!

 

                                                     И отново ний ще ходим на почивка!

                                                     Пътешествие пълно с усмивка!

                                                     В морето ще се къпя аз

                                                     и ще плувам като водолаз.

 

                                                     Ще дойде жълта есен,

                                                     бърза като песен.

                                                     С училището ще пристигне,

                                                     отново учението ще ни настигне.

© Йоана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??