4.08.2005 г., 0:12 ч.

Лятно 

  Поезия
770 0 0
Полепват
песъчинки
влажни
по топлата ти мъх,
по кожата,
ума ти,
по унеса ти лек
полепват,
дори по дъх
полепват ли,
полепват,
по лявото бедро,
прасеца,
по полулунието,
по зърното,
полепват ли,
полепват ли,
полепват,
по клепки
над съзнателност
и клетки
на птичета затворени
във тяло,
разголено любовно под лъчите,
под ласките им
се унася ли,
унася,
вратите
се разтварят
и отлитат,
птичките към мен.

Полепват
песъчинки.
Аз съм.

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??