13.08.2013 г., 7:52 ч.  

Лятно... 

  Поезия » Философска
522 0 1

Хвани вълна и облаци разперени,

букет от залез набери ми -

тогава твоя аз ще бъда!

 

***

Пейзажите са фон,

на който ти изпъкваш -

защото в мислите ми все се вмъкваш...

 

***

Морето ме целува винаги,

когато теб те няма...

 

***

Всеки иска с нея да играе,

огнена вълшебна топка -

лятото това е!

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??