13.07.2014 г., 18:48 ч.

Лятно 

  Поезия » Любовна
817 0 3

Тихо нашепване.

Повей на бриз.

Ранно събуждане.

Спонтанен каприз.

Утро разпукнало.

Дъх на море.

Събуди се до мене.

Добро утро, небе.

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??