16.04.2008 г., 12:27 ч.

Лятно ми е... 

  Поезия » Любовна
705 0 3
Желая вълните нежно да ме галят,
солени пръски по кожата нахално да полепват.
Желая като на морето ефирната милувка,
ръцете ти да галят и най -малката извивка
на почернялото ми тяло.
Искам с пясъка и слънцето да се омесиш.
Целувките ти като лед
по устните да тръпнат...
Искам кротко до теб да полегна.
Тихо, като котка, да се свия,
а монотонният плясък на прибоя
любовните ти думи да нашепва.
Искам чайка бяла да извикам.
Да е морско, топло и солено.
Искам все така да си останем
в лятото на нашата връзка.

© Деси Мандраджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??