19.07.2014 г., 10:40 ч.

Лятно пиво 

  Поезия
433 0 0

Ех, пиво. Студено пиво.

Гледат дамите красиви

благо, тайничко, свенливо

в твоите балончета игриви.

Всеки мъж от теб отпива

по глътка едра или две.

Тогаз сърцето му забива

и дамите от първи стих зове.

 

И в своя светъл  ред: Целувка. Пиво

Прегръдка. Бира. Слънце и вода.
С нея някак си тощим се диво!

Пиво. Лято. Нощ. Преливащи сърца!

 

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??