31.08.2018 г., 17:16 ч.

Лято 

  Поезия » Свободен стих
633 2 0

 

Виждаш ли,
дечицата играят навън
с босите си крачета,
тичат и се смеят.
Сърцето им силно тупти.
И радост в тях се всели


О, мое красиво Лято,
усещам още твоята топлота.
Ти ме изгаряш с желанието ми
за самота.
Искам да съм сама
и да съм още по-добра.

© Лора Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??