Лято горещо е, вълните се плискат
потъват в плажа, в топлия пясък.
Ти си далеч, но как ми се иска
да видя в очите ти стария блясък.
С пръсти да среша косата ти мека,
с устни да вкуся душата ти нежна.
Много аз искам да бъда човека,
когото през рамо ти ще поглеждаш.
Светът не е малък, а ти все се скиташ,
любовта търсиш в ласки със други.
Спри, обърни се, недей да се питаш,
аз те обичам, обичам те лудо.
Аз съм при изгрева, да, тук, на плажа,
лъчите изгряват и водата бледнее.
Не него обаче бих ти показал,
а сърцето си давам, за тебе копнее.
Върни се при мене, моя малка искрице,
притискай ме силно, гали ме със устни.
Нека завиждат и морските птици,
нека да видят, да усетят страстта ни.
© Димитър Дуров Всички права запазени
Явно ще се задържа тук, защото имам още за публикуване, а ще мога само по 1 на ден, така че май ще се опознаем. Скоро ще прочета и вашите нещица, но в момента нямам много време и предпочитам да споделя моите.
Поздрави на всички.