7.10.2016 г., 8:53 ч.

Лято е.. 

  Поезия » Друга
585 0 0


Горещо е. 
Ходя по брега, а слънцето пари бузите ми. 
Лято е. 
Вълните нежно галят кожата ми. 

Морето бушува. 
Отнася всичките ми тегоби с лекота.
Вятърът танцува.
Разсейва жулещата лятна топлина.

Странно е. 
Продължавам бавно да ходя по брега. 
Красиво е. 
Сякаш стоя на края на света. 

Ще дойда пак. 
Обещавам и си тръгвам от безличното море.
Ще се върна пак. 
Просто не тук иска да е моето сърце.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??