Лято, слънце, бриз
море гальовно, пясък
кораб тръгнал на круиз
брегът - вода и пясък.
Бикини, бански, красота
чадър, шезлонг и очила
масла блестят, горят тела
чаровни погледи и суета.
Бащи под сянката, белот
майки бдителни, деца възторг
морето действа като антидот
всеки тук се чувства Бог.
Юни, 2016г
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени
Морето е вдъхновение.Еднакво сме го усетили.Много ми хареса твоят стих.
Мариане,абе закъде без морето.Дъх на водорасли,ламарина с миди,затоплен чироз,студена бира.Мечта!
Владимире,това е жива картина.И аз съм в нея.
Чаровно лято на всички!