18.05.2008 г., 10:01 ч.

Лято в бяло 

  Поезия » Любовна
627 0 2

Всичко е в бяло...

и в душата ми

снежна

продължава сняг

да вали...

Пролетта изчезна...

и птиците отлетяха...

Цветята увяхнаха

без време,

а листата окапаха

от дърветата

все още зелени...

И... вали.

Снегът вали

в душата ми...

Лято е...

Но слънцето го няма...

То се скри

зад мъглата белоснежна

и не дава топлината си

тъй желана,

тъй нежна...

И снегът вали...

И всичко покрива,

и чувствата мои,

и моите мечти...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??