10.06.2011 г., 11:27 ч.

Лъжа! 

  Поезия » Любовна
524 1 1

А казваше, че можеш да обичаш,

че свята е за тебе любовта,

на всички тях тъй грозно заприлича,

... от днес ти давам името Лъжа!

А казваше, че мога да ти вярвам,

че всяка болка в мен ще заличиш,

но раната, която ти отвори

... и бездната на ада подобри!

А казваше, че аз за теб съм всичко,

че виждаш бъдещето в мен,

но ти не знаеш, „мили”, да обичаш,

от святи чувства явно си лишен!

И казваш... ала кой ли вече слуша,

превърна в лед обичащо сърце,

и прошка ако някога заслужиш,

бъди Човек, а не... страхливец!!!

 

© Ками Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В началото уж такак го бях структурирала, но защо го промених и аз не знам
Предложения
: ??:??