25.07.2008 г., 14:54 ч.

Лъжа 

  Поезия » Любовна
556 1 3
Не ме вини.... Сметни ме като грешка!

Сърцето ми отдавна е на друг...

Наистина се радвам, че те срещнах,

но мойто място... НЕ! Не ми е тук!



Недей тъжи!

Отново ще намериш,

това, което аз не ти дарих.

Излъгах те, че с теб добре ми беше...

на себе си, повярвай, не простих.



И зная го... ДА!! ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА...

след всичките му сторени беди,

сърцето ми единствено познава

и неговите удари дори...



Отивам си от теб!!

Е, да...

и той си тръгва,

при другата... съпругата добра,

от себе си не мога да си тръгна,

пак с него съм...

дори и тук сега...



Не ме вини! Сметни ме като грешка!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??