16.01.2008 г., 23:02 ч.

Лъжа... 

  Поезия
545 0 1
Ти беше всичко за мен, моят свят, моят живот.
Ти беше птица в небето, която ме викна "ела"!
Исках да те стигна, но беше високо.
Протегнах ръце, а ти ме погледна и ми се подигра,
сякаш всичко беше подла и долна лъжа.
Сега те мразя! Мразя всичко твое.
Мразя дори и твоя глас и смях,
искам да си върна всичко мое,
което ми открадна в онзи късен час.
Ти открадна ми сърцето и с него ти се подигра
и плаче сега над мен небето, защото за теб всичко бе игра.
Как можа да го направиш? Как можа да ме излъжеш ти така?
Как можа да ме оставиш, с протегната към теб ръка?

© Лана Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??