Живея в свят на фалш и на сълзи,
престорени усмивки, разбиващи мечти!
Днес принц си, утре просяк ставаш,
бориш се до смърт, а после се предаваш!
В миг тук си, в друг те няма
и щастието превръща се във драма.
Прикриваме лъжите със чужди идеали,
а своите, разбира се, отдавна сме предали!
Сега седиш си в ъгъла и плачеш,
защото знаеш, че някой ще те утеши.
Плачи, наивнико, огледай се, съвсем сам си!
Плачи си, никой няма да те утеши!
© Десислава Живкова Всички права запазени