12.02.2023 г., 17:23 ч.

Лъжата 

  Поезия
122 0 0

Времеви линейни граници

проектират върху всеки от нас

печати различни,

от ДНК отпадъци.

 

Пространства паралелни.

Сблъсък на нива химерни.

Наложили изборът си вещ

сочат ти края, където да спреш.

 

И ангели всякакви

спомените прилежно трият.

В забрава оставаме,

в забрава ни сливат.

 

Незнаещи идваме,

търсещи отговорите верни.

Борим се със себе си

до изнемога изнервени.

 

Вкусили живота

с горчилка в устата.

Смъртта не била край.

Тогава... разкрийте лъжата...

 

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??