14.12.2005 г., 21:34 ч.

Лъжец 

  Поезия
860 0 1

            Аз вярвах ти на всяка дума,

копнеех да си вечно с мен,

а ти лъга ме със всяка дума,

и играеше си с мен.

           

Игра за теб е любовта,

            с красиви думи, но лъжи,

            колко късно аз разбрах,

            че цял живот лъжец си бил.

             Мамиш с всяка дума своя,

а аз ти вярвах от любов,

с лъжа ти направи ме твоя,

в лъжа превърна моя живот.

           

 Лъжец си ти, с лъжи изваян,

красиви думи, поглед мил,

лъжеш без да се покаеш,

излъга ме и мене, но простих.

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хуваво е,но на места си губи ритъма,може малко да го доизпипаш тук- там!Просто приятелски съвет...дано не се обидиш
Предложения
: ??:??