18.02.2006 г., 23:11 ч.

Лъжец 

  Поезия
722 0 2

Поглеждам пак в очите ти бездушни,
капка смелост не събра,
лъжите ти великодушни,
леят се като вода.

Истината ми кажи,
сърцето ми освободи,
че вярва то сега,
вярва без вина.

Бленува и трепти,
името на любовта мълви,
породена е от твоите лъжи.

Сълзи се стичат и боли,
а ти усмихваш се дори.
Отдавна свикнал си нали,
очите си пак затвори.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??