3.06.2008 г., 20:37 ч.

Лъжец 

  Поезия » Любовна
910 0 4

             Лъжец

 

 

Защо така ме нарани?

Защо с мен се подигра?

Нима сърце нямаш ти,

за да ми признаеш, че всичко е било лъжа!

 

Сега сърцето ми е на две -

кърви и ужасно ме боли!

Сладък като плодове -

накара ме от очите ми да завали!

 

Обичам те, но ти не го заслужаваш,

искам силно да те намразя,

защото само ми се подиграваш

и чуждата обич вземаш, а своята не даваш!

 

Разбиваш сърцето ми на хиляди парченца!

Обичам те, защо не разбираш?

От днес мразя красивите момченца

и теб, дори да протестираш!

 

Желая ти щастлив да си със нея

и някой ден тя да те обикне!

Имаше мен, а аз да обичам умея,

но само чакаше тя да те викне!

 

               

© Ати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Боже,колко познато!Мила разбирам те напълно.Прегрътки!!!
  • надявам се ,брачеде! ще се опитам {!}
  • Здр.Ати готино е но наистина няма смисал да го мразиш.И ще го преодолееш от брачед ти Perkata Redji
  • Не мрази, а се научи да обичаш!!!Поздрави!!!
Предложения
: ??:??