9.09.2007 г., 17:58 ч.

Лъжи 

  Поезия
667 0 3

Не ме лъжи!
Ти лъжеш себе си!
Защото аз НЕ вярвам.
За Бога, спри!
Не ща проблемите,
които изповядваш.


Ходи да спиш!
Сънувай себе си.
Обичай се насън.
Не си мисли,
че всичко с времето...
То лошо е навън.


Не ме моли!
Ти нямаш срам -
какво на мен си дал?!
Не ща лъжи
и затова си сам.
И самовлюбен.
Чао.

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??