9.09.2009 г., 13:12 ч.

Лъжите ти 

  Поезия » Любовна
463 0 0

Повярвах на твоите думи,
а ти живота ми разби.
Всички чувства помежду ни,
без капка жалост смаза ги!

Дали ще мога да забравя
всички мигове,прекарани с теб?
Дали ще обичам до полуда,
така както обичах само теб?

Фалшивите любовни думи
на другата ти ги подари!
Нека тя да ти повярва
и нея както мен да я боли! 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??