4.02.2009 г., 15:24 ч.

Лъжкиня 

  Поезия » Любовна
1026 1 3

Тръгни си,

без да се обръщаш.

Дори да крещя след теб,

ти ме проклинай.

 

Тръгни си,

не показвай свойте чувства,

дори да обещавам вярност,

ти не вярвай на една лъжкиня.

 

Тръгни си,

вратата не пропускай,

дори сърцето ти да страда

далеч от многострадалната мръсница.

СБОГОМ!!!

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??