23.05.2008 г., 10:23 ч.

*** (Любима...) 

  Поезия » Любовна
1028 0 9

***

Любима,

несъвършенството ти е прекрасна песен.

Нощем, когато

сипката не се обажда

и звезди ограждат небосвода.

Любима,

в кладенеца спи вода,

а думите ми - клони върбови -

върху й се навеждат.

Сред тази съвършена тишина,

любима,

несъвършенството ти е прекрасна песен.

© Константин Делов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??