15.04.2015 г., 7:57 ч.

Любима грешка 

  Поезия » Любовна
956 0 0

Любима грешка

 

Падам си по лошите мъже.
По тези дето гледат отвисоко.
А животът им по-тънък от въже
заплетен е от възли. Без посоки.

 

Падам си по силните мъже.
По тези дето вятър спират с поглед.
А ръцете им... Най-нежните ръце
прегръщат ме. И цялата ме стоплят.

 

Падам си по непокорните мъже.
По тези дето яхнали мотора
не може даже буря да ги спре
и света е техен. Даже и простора.

 

Падам си по лошите мъже. 
Това е явно грешка на съдбата.
Падам си по тях. А после ставам
по-силна и от себе си самата.

 

Галя Кутулева

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??