3.12.2019 г., 14:42 ч.

Любима мила 

  Поезия » Любовна
227 0 0

Любима чудесна, мила,

по-ценна си от милион,

ти ми даваш сила,

твоята воля е закон.

 

Розите не вехнеха наесен,

когато ти бе до мен,

прочети за тебе тази песен,

аз за тебе съм роден.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??