~~ & ~*
Безплътна сила позовах...~*
Безплътна сила
Приюти ръката ми
Нарекох я със името
ЛЮБОВ!
Нарекох я аз
*~АНГЕЛ УРИЕЛ~*
Застъпник на Душата ми,
С която днес летя
и стават дните ми
мечтания
и стават
сбъдната мечта!
Оооо~
Ангел на ЛИКА...
Блага Светлина~*
Свещена ласка днес,
Поднесена ми в утрото
От Бяло Слънце
С огнена ръка
Любим пестник~*
Голям и златен
Уриел!
Око голямо
с цвят на меден пламък
и небесен свят покров...
ФАНУЕЛ! ~*
Ти - Флейта златна...
Изливаща на устните ми
Музика от цветна тишина
Целувай ме...
~*Надзорник над Духа
Застъпник на душата ми
Рисувай ме~*
Рисувай с дланите си
Върху тялото
Крехки дишащи цветя
ГАЛЬОВЕН СИ~*
Разлиствай ме...
Разгръщай цветната дъга,
Която в ласкави сияния
прелива
И движа се~*
Летя...
Ухая на бадем и лавандула
Ухая на трева и
ягода стаена в нея
Любими Уриил~*
Дари ме
Със силата на твойта гръд
И кротичко след туй
Приспи ме
Безлюбовно Време
Време за любов, в което...
Позовах теб~*
Херувим Мъжествен
Архангел нежен...
УРИИЛ!
Мъж мой...
Мъж Божествен
Държащ ключа на рая и на ада
в мен
Застъпник на Душата ми.
Ангел със Лице на Бог~*
Разлиствай ме!
Във безлюбовно време
Люби ме
с ангелска любов
Любими мой!
Любими...
~~ & ~*
На Принцът на Присъствието
{ Изтанцувани чувства от
22 август 2010 г}
*~ тихичко изпети
Л-Е
© Л-Е Всички права запазени
п.п. Нямам предвид теб, Арихо.