Любов
Обичах те, защо ме нарани?
Мразех те, защо отвърна със същото и ти?
Не разбра ли, това бяха лъжи
за две изгубени души.
Ти мислеше ме за малка
и играеше си с мен като с химикалка.
Имаше ме само за играчка
и сърцето ти ми смачка.
Говореше лъжливи думи ти
с твоите красиви очи.
Обичам те, разбери,
погледни ме и същото ми кажи!
© Шукрие Всички права запазени