22.05.2007 г., 23:53 ч.

Любов? 

  Поезия
599 0 0

Къде е щастието във това
Да се любим, изтъкани от скука?
Да стискаме силно ръка във ръка,
Но духовна близост да нямаме тука.


Как загубихме своята страст,
изчерпахме дните на щастие.
Тъпото "днес" е днеска на власт,
тишината е наш`то причастие.


Но нищо, ний ще продължим,
Просто тъй - заради честта.
Макар веч сами да вървим,
Ще открием в ново лице любовта.
 

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??