ЛЮБОВ
Играеш си със вятъра,
който пилее косата ти,
а пожари разгаря и
изпепелява най-святото,
което си скрила във скрина
на сърцето си.
Аз идвам
да те взема като гладен хищник
и вече няма да решавам ребуси.
Искам всичко или нищо!
Или със мен - или със себе си!
© Ангел Веселинов Всички права запазени