27.05.2008 г., 15:01 ч.

... Любов... 

  Поезия » Любовна
564 0 2

... ЛЮБОВ...

Докосваш ме с устни горещи
и нежно с ръцете ме галиш!
Изтръпвам и цяла треперя!
Жадувам за твоите ласки!

От толкова дългото чакане
и дума не мога да кажа!
Но на никому не са нужни думите,
когато телата изгарят!

И погледи влюбени шеметно
си разменят безмълвно желание!
Страстта се усеща навсякъде,
а край нас на любов ухае!

С целувки обсипваш очите ми,
а те търсят тебе да видят!
И искам да бъда пак сигурна,
че си точно ти, че тебе те има!

И тайно поглеждам в очите ти,
и в тях искам отново да видя
как търсиш отново душата ми
и в нея любов пак намираш!

За тебе тя е жадувала
и толкоз дълго мир не намираше!
Познава те, иска те милата,
защото само с теб е щастлива!

Не я изоставяй никога повече!
Не й причинявай тревоги!
Тя твоя е! Ти я обсеби
и сега вече без тебе не може!!!

МаriAngel

 

 

 

 

 

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??