21.04.2009 г., 19:51 ч.

Любов 

  Поезия
640 0 9

Разцъфнал в синевата облак.

Смисъл. Единение. Стремеж.

Огън, кипнал... и очите.

Вдъхновение. Гореща страст.

 

Отвързан сладострастен ритъм.

Трепет. Нежност. Звънък стих.

Небе. Посока. Птици.

Безкрай и непонятен вик.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??