21 abr 2009, 19:51

Любов 

  Poesía
692 0 9

Разцъфнал в синевата облак.

Смисъл. Единение. Стремеж.

Огън, кипнал... и очите.

Вдъхновение. Гореща страст.

 

Отвързан сладострастен ритъм.

Трепет. Нежност. Звънък стих.

Небе. Посока. Птици.

Безкрай и непонятен вик.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??