30.07.2007 г., 14:31 ч.

Любов 

  Поезия
622 0 6

Тя идва нечакана,
с дъжд от мечти -
след болка изплакана,
сбрана в шепа сълзи.
Пия, но съм жадна -                   
за глътка усмивка                   
и в сън откраднат
се чувствам щастливка.
Посрещам я в бяло,
с букет орхидеи
и с тръпнещо тяло -
спонтанност в идеи.
В ураган от излюзии,
построявам дворец,
аз съм звук от перкусии
в душа на творец.
Не питам в нощта
ще бъдеш ли готов,
идвам с лик на жена,
на име "ЛЮБОВ".

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??