Jul 30, 2007, 2:31 PM

Любов 

  Poetry
623 0 6

Тя идва нечакана,
с дъжд от мечти -
след болка изплакана,
сбрана в шепа сълзи.
Пия, но съм жадна -                   
за глътка усмивка                   
и в сън откраднат
се чувствам щастливка.
Посрещам я в бяло,
с букет орхидеи
и с тръпнещо тяло -
спонтанност в идеи.
В ураган от излюзии,
построявам дворец,
аз съм звук от перкусии
в душа на творец.
Не питам в нощта
ще бъдеш ли готов,
идвам с лик на жена,
на име "ЛЮБОВ".

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??