5.10.2008 г., 12:12 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
700 0 2
                                      Любов


          Любов, нима си истинска,
          нима си тази, за която се представяш?
          Така дълбока, винаги присъстваща,
          пропита с грях и с радост и с тъга!
          Дали си тази, същата -
          която за сърцето е единствена,
          която пали тяло и душа?
          Дали си ти, Любов нестихваща?
          Дали за тебе съм една?
          Любов... усещам я, обичам я и искам я,
          от теб е жива моята душа!
          От тебе и от силата ти истинска,
          ще вдишвам всеки ден, във който съм сама!


      

© Ивана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любов... усещам я, обичам я и искам я,
    от теб е жива моята душа!
    От тебе и от силата ти истинска,
    ще вдишвам всеки ден, във който съм сама
    Докосна ме истински браво много ми хареса 6!
  • Любовта е силата и смисъла на живота!
    Обичай!
Предложения
: ??:??