28.10.2008 г., 21:37 ч.

Любов! 

  Поезия » Любовна
516 1 0

Тръгнах си! Дано си щастлив?
Не искам да преча на любовта ти нова.
Не искам пречка да бъда за нея.
Ще отмина, ще махна с ръка,
ще забравя всяко "Обичам те",
и всяко "Добре си дошла!"
И няма поглед назад да обръщам
и към спомени да прекланям глава,
ще претръпна с болката, която нося,
и не ще пророня и една сълза!
Ще бъда силна пред тебе
и няма да ти шепна "Остани",
но любовта ми силна към тебе
ще я пазя, разбери!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??