12.10.2008 г., 21:11 ч.

Любов 

  Поезия
563 0 3
И странно, че се връща всеки път,
забравил за болката, която ти е причинила,
прегръщаш ти коварната и плът
и радваш се, че пак те е ощастливила...


Не знаейки кога ще си отиде,
отпиваш жадно с устни ти от нея.
Мечтаеш да е тук завинаги,
та как, нали и аз за нея все копнея...


А страшна е болката да я загубиш,
някак студена я чустваш дори...
Страх да повярваш отново на друга,
надявайки се този път по-малко да боли.

И много са и имената, някои красиви, други пък не,
приятелка е тя със самотата
и уж на хората дава криле...

Тя не пита дали си готов,
а просто идва със ново лице
и сляпо вярващ във новата любов,
предоставяш пак отчаяното си сърце...

© Симона Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??