Любов
Ще се науча да живея
без теб...
без себе си...
без нея...
Тя в същността ми е пропита
и вече може би не пита,
и вече може би не иска,
а просто тихо се раздава...
Ще бъде жива и ще дава,
докато и на теб ти стиска
да вземаш и да ми прощаваш...
© Надежда Маринова Всички права запазени