8 апр. 2011 г., 21:04

Любов 

  Поэзия
804 0 6

 

 

 

 

Любов


Ще се науча да живея

без теб...

без себе си...

без нея...

Тя в същността ми е пропита

и вече може би не пита,

и вече може би не иска,

а просто тихо се раздава...

Ще бъде жива и ще дава,

докато и на теб ти стиска

да вземаш и да ми прощаваш...

 

 

 


© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??