17.05.2004 г., 18:29 ч.

Любов 

  Поезия
2610 1 3
Любов в сърцето ми релива
към теб съкровище любимо,
с любов да те обгръщам аз
желая всеки ден и всеки час!

С нежни ласки да те милвам
и нежни думи да шептя,
обичам те любима моя
едничка си ми на света!

Без теб не мога да живея
не ще ме има на света,
обичам те любима моя
обичай ме и ти сега!

© Людмил Павловски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??