17 may 2004, 18:29

Любов 

  Poesía
2616 1 3
Любов в сърцето ми релива
към теб съкровище любимо,
с любов да те обгръщам аз
желая всеки ден и всеки час!

С нежни ласки да те милвам
и нежни думи да шептя,
обичам те любима моя
едничка си ми на света!

Без теб не мога да живея
не ще ме има на света,
обичам те любима моя
обичай ме и ти сега!

© Людмил Павловски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??